Archív pályázatok

Pályázati lehetőség 2009.08.10 
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány Kuratóriuma közösen pályázatot hirdet valamennyi cigány tanulók részére a 2009-es évre. Pályázhatnak: szakiskolai, illetve az érettségi után a középiskola által meghirdetett 5., 6. osztálynak megfelelő képzésen, nappali tagozaton részt vevő magyar állampolgárságú cigány tanulók 3,0-tól 5,0 tanulmányi átlagig.

Tovább: Részletek »

Pályázat a HHR területen Regionális Módszertani Központok létrehozására 2009.05.26 
A pályázat célja a szakképzést előkészítő évfolyam eredményeinek kiterjesztéséhez, disszeminációjának segítéséhez reintegrációs modelliskolák kiválasztása, felkészítése és támogatása, benne bemutató szakmai napok szervezése. A program eredményeinek kiterjesztéséhez, disszeminációjának segítéséhez régiónként egy-egy reintegrációs modelliskola alakul.
Meghosszabbított pályázati határidő: 2009. június 26.

Tovább: Részletek »

Pályázat menedzsmentképzésen való részvételre 2009.03.26 
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a Szakiskolai fejlesztési program keretében pályázatot hirdet az SZFP II-ben részt vevő iskolák számára, tréning típusú menedzsmentképzésen való részvételre.
A pályázat beadási határideje 2009. április 6.

Tovább: Részletek »

"Jó gyakorlat" konferencia 2009.03.26 
2009. június 3-án az Önfejlesztés-intézményfejlesztés terület szervezésében országos konferenciát tartunk az intézményi és fenntartói jó gyakorlatok bemutatása és terjesztése érdekében. A konferenciára előadóként olyan iskolák jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, hogy olyan bevált szakmai fejlesztéssel rendelkeznek akár módszertani, akár szervezetfejlesztési téren, amit másoknak is érdemes átvenni. Jelentkezni a mellékelt adatlap kitöltésével lehet. A jó gyakorlatok bemutatásáért előadói díjat fizetünk.
Jelentkezési határidő: 2009. április 30.

Tovább: Részletek »

Pályázat a HHR terület tapasztalatainak bemutatására 2009.03.26 
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a Szakiskolai fejlesztési program keretében pályázatot hirdet az SZFP Hátrányos helyzetűek reintegrációja terület munkájában részt vevő iskolák tapasztalatainak bemutatására.
A pályázat beadási határideje 2009. május 11.

Tovább: Részletek »

Pályázat hazai külső értékelés megvalósítására 2009.03.17 
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a Szakiskolai fejlesztési program keretében pályázatot hirdet a Szakképzési önértékelési modell II. szintje alapján megvalósított intézményi önértékelés hazai külső értékelésében való részvételre, a Peer Review módszertan szerint.

Tovább: Részletek »

Mérőeszköz-készítő pályázat 2009. meghirdetése 2009.03.02 
A Szakiskolai Fejlesztési Program mérés-értékelés fejlesztési területe ismét meghirdeti a program iskoláiban tanító kollégák számára a MÉRŐESZKÖZ-KÉSZÍTŐ PÁLYÁZATOT!
Pályázati határidő: 2009. június 15.

Tovább: Részletek »

SzakMA módszertár - jó gyakorlat példatár pályázat 2009 2009.02.03 
Újabb és egyben utolsó pályázati fordulót hirdetünk szakiskolai osztályokban/csoportok­ban tanító/oktató pedagógusok részére innovatív, tanuló- és tevékenységközpontú tanórák óratervének készítésére, gyakorlati kipróbálására és értékelésére, melyekben a pályázó felhasznál legalább egy, a "SZAKMA Módszertár" módszertani gyűjteményben található módszert.
Pályázati határidő: 2009. június 30.

Tovább: Letöltés »

Pályázat belföldi mobilitási program megvalósítására 2009.02.02 
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) pályázatot hirdet a Szakiskolai fejlesztési program II. keretében szakiskolai tanulók, tanárok és oktatók belföldi mobilitási programjának megvalósítására. A pályázat beadási határideje: 2009. március 20.

Tovább: Részletek »

Szakiskolai mobilitási program 2008.10.21 
A Tempus Közalapítvány kezdeményezésére és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Tanács javaslatára az oktatási és kulturális miniszter, valamint a szociális és munkaügyi miniszter 300 millió forintos forrást különített el szakiskolai tanulók külföldi szakmai gyakorlatának megvalósítására. A kezdeményezés a Szakiskolai Fejlesztési Program első vagy második szakaszában részt vevő iskolák tanulói számára támogatja minimum 3, maximum 39 hetes külföldi szakmai gyakorlat megvalósítását, a Leonardo programnál a legnagyobb megterhelést jelentő költségtételek vonatkozásában kedvezőbb pénzügyi feltételekkel.

Részletek: Részletek »

Mérőeszköz-készítő pályázat 2008.09.16 
A Szakiskolai fejlesztési program Mérés-értékelés fejlesztési területe ismét meghirdeti a Program iskoláiban tanító kollégák számára a mérőeszköz-készítő pályázatot.
Beadási határidő: 2008. október 31.

Tovább: Részletek »

SZAKMA Módszertár pályázat 2008.09.10 
Újabb pályázati fordulót hirdetünk szakiskolai osztályokban/csoportok­ban tanító/oktató pedagógusok részére innovatív, tanuló- és tevékenységközpontú tanórák óratervének készítésére, gyakorlati kipróbálására és értékelésére, melyekben a pályázó felhasznált legalább egy, a "SZAKMA Módszertár" módszertani gyűjteményben található módszert.
Pályázati határidő: 2008. december 1.

Tovább: Letöltés »

Pályázat szakmai tanárok és gyakorlati oktatók részére 2008.06.09 
A Rotterdamban megrendezésre kerülő EuroSkills2008 verseny 2008. szeptember 18-21. között szervezett szakmai tanulmányúton történő részvétel támogatása.

Tovább: Részletek »
Pályázati adatlap »

Pályázati lehetőség 2008.03.19 
A Tempus Közalapítvány / Világ - Nyelv Programiroda a Munkaerőpiaci Alap képzési alaprész támogatásával pályázatot hirdet magyar középfokú szakképző intézmények számára külföldi szakmai tanárjelölt hallgatók és/vagy rövid gyakorlati idővel rendelkező kezdő szakmai tanárok tanítási gyakorlatra való fogadására. A programon belül a szakképző intézmények fiatal, külföldi vendégtanárt fogadhatnak a 2008/2009-es tanév első félévében 2-4 hónap időtartamra.

Tovább: Részletek »

Pályázati lehetőség 2008.02.14 
Az osztrák ERSTE Alapítvány pályázati felhívása közép-európai országok iskolái részére 12-17 éves fiatalok részvételével folyó projektek megvalósítására.

Tovább: Részletek »

Pályázati lehetőség 2008.02.11 
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a Calderoni Taneszköz-információs és Oktatástechnológiai Központ, a HUNDIDAC Magyar Taneszközgyártók, Forgalmazók és Felhasználók Szövetsége, az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete, a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és az Új Pedagógiai Szemle pályázatot hirdet "Így használom a digitális eszközöket" címmel.

Tovább: Részletek »

Pályázat a Közoktatás Minőségéért Díj elnyerésére 2008.01.25 
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázatot hirdet a 2007-2008. tanévben a Közoktatás Minőségéért Díj elnyerésére

Tovább: Pályázati felhívás »

Pályázati lehetőség 2008.01.16 
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány pályázatot hirdet "KOMP - Kompetencia központú Oktatásfejlesztés a Munkavállalásra való felkészítés egyéni Programjáért" címmel.

Tovább: Részletek »

Pályázati felhívás 2008.01.14 
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a Szakiskolai fejlesztési program II. szakaszában (2006-2011) elvégzendő fejlesztési feladatok ellátására szakértői pályázatot hirdet.
A pályázatban a Szakiskolai fejlesztési program I. illetve II. szakaszában együttműködő intézmények tanárai/oktatói vehetnek részt.

Tovább: Részletek »

Szakma módszertár pályázat 2008.01.10 
A Szakiskolai fejlesztési program pályázatot hirdet szakiskolai osztályokban/csoportok­ban tanító/oktató pedagógusok részére innovatív, tanuló- és tevékenységközpontú tanórák óratervének készítésére, gyakorlati kipróbálására és értékelésére, melyekben a pályázó felhasznált legalább egy, a "SZAKMA Módszertár" módszertani gyűjteményben található módszert.

Tovább: Részletek »

Nyertes Mérőeszköz-készítő pályázatok 2007.11.16 
Ezúton szeretnénk gratulálni a Mérőeszköz-készítő pályázati felhívásra benyújtott nyertes pályázatokhoz a kollégáknak.

Tovább: A nyertes pályázatok listája »

Pályázati lehetőség a Tempus Közalapítványnál 2007.10.19 
A Tempus Közalapítvány / Világ - Nyelv Programiroda a Munkaerő-piaci Alap képzési alaprész támogatásával pályázatot hirdet magyar középfokú szakképző intézmények számára külföldi szakmai tanárjelölt hallgatók és/vagy rövid gyakorlati idővel rendelkező kezdő szakmai tanárok tanítási gyakorlatra való fogadására. A programon belül a szakképző intézmények fiatal, külföldi vendégtanárt fogadhatnak a 2007/2008-as tanév második félévében 2 - 5 hónap időtartamra.

Tovább: Részletek »

Mérőeszköz-készítő pályázat benyújtási határidejének módosítása 2007.10.12 
A Szakiskolai Fejlesztési Program II. Mérés-értékelés fejlesztési területe újra meghirdeti a MÉRŐESZKÖZ-KÉSZÍTŐ PÁLYÁZATOT! Ebben az évben 40 pályamunka díjazására van lehetőség. A pályázatok módosított benyújtási határideje: 2007. október 15.

Tovább: A pályázat kiírása letölthető »

Módosított "SZAKMA Módszertár" pályázati felhívás 2007.09.05 
A Szakiskolai Fejlesztési Program II. pályázatot hirdet szakiskolai osztályokban/csoportok­ban tanító/oktató pedagógusok részére innovatív, tanuló- és tevékenységközpontú tanórák óratervének készítésére, gyakorlati kipróbálására és értékelésére, melyekben a pályázó felhasznált legalább egy, a "SZAKMA Módszer­tár" módszertani gyűjteményben található módszert.

Tovább: Pályázati felhívás letöltése »

Pályázati felhívás 2007.08.29 
A Szakiskolai fejlesztési program II. intézményei az önértékelésükben megfogalmazott fejlesztési célkitűzések megvalósításához támogatásra pályázhatnak.

Tovább: Letöltés »

Nyertes Módszertár pályázatok 2007.08.22 
Ezúton szeretnénk gratulálni a Szakma Módszertár pályázati felhívásra benyújtott nyertes pályázatokhoz a kollégáknak.

Tovább: Részletek »

A pályamunkák honlapra történő feltöltése folyamatban van. A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb pályázati fordulót írunk, melynek beadási határideje várhatóan 2007. november 30. lesz.

Mobilitás pályázatok értékelésének eredménye 2007.06.16 
Tájékoztatjuk a tanulói és/vagy tanári/oktatói mobilitás pályázatokat beküldő iskolákat, hogy a független szakértői értékelések alapján, az alábbi táblázatokban szereplő intézmények mobilitási projektterveit tudjuk támogatni. A fenti pályázatok költségvetésének értékelése folyamatban van, a tervezettnél több időt vesz igénybe.

Amennyiben a pályázatok értékelése során csökkentett összegű költségvetési terv kerül jóváhagyásra, úgy elektronikus és postai úton is értesítjük az intézményeket 2007. június 22-ig.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a mobilitási programra vonatkozó támogatási szerződés aláírását követően kezdődhet meg a projekt végrehajtása. Ennek megfelelően a szerződéskötés dátuma után datálódott számlákat tudják majd az NSZFI felé benyújtani a szakmai és pénzügyi beszámoló keretében.

Szeretettel gratulálunk a nyertes pályázóknak.

Pályázat külföldi tanulmányútra 2007.06.06 
A Szakiskolai Fejlesztési Program Mérés-értékelés fejlesztési szakterülete "Mérés-értékelési gyakorlatok tanulmányozása az európai szakképzésben" címmel pályázatot hirdet az SZFP II. intézménylistáján szereplő iskolák pedagógusainak, valamint értékelési szakértőknek. A pályázati kiírás és a pályázati dokumentumok letölthetők.

Tovább: Bövebben »

A "Mérőeszköz-készítő pályázat" nyertes anyagai 2007.01.08 
Az alábbiakban megismerhetik azokat az anyagokat, amelyeket a mérés-értékelés fejlesztési terület szakértői a beérkezett pályázati anyagok lektorálása után díjazásra javasoltak. A pályamunkák letölthetőek az NSZI szerveréről!

Tovább: Letöltés »

Mérőeszköz-készítő pályázat 2006.11.30 
A Szakiskolai Fejlesztési Program II. Mérés-értékelés fejlesztési területe MÉRŐESZKÖZ-KÉSZÍTŐ PÁLYÁZAT-ot írt ki.
A határidőre benyújtott pályázatok száma: 24.
A benyújtott pályázatok sokszínűek voltak, a kollégák láthatóan igyekeztek megfelelni a kiírásban foglalt kritériumoknak. A lektorálások után összesen 12 feladatsor került díjazásra, amelyet a szakértői bizottság a szakmai kritériumok szerint a legmegfelelőbbnek tartott.

Tovább: Bővebb információ »

Pályázat "Minőségfejlesztési jó gyakorlatok gyűjtése " 2006.11.06 

Kiíró:

Nemzeti Szakképzési Intézet - Szakiskolai Fejlesztési Program
Minőségfejlesztési komponens

Pályázat címe:

Minőségfejlesztési jó gyakorlatok gyűjtése

Pályázhatnak:

A Szakiskolai Fejlesztési Program I. és II.-ben résztvevő intézmények

Beadási határidő:

2006. november 30.


Tovább: Pályázati dosszié »

Szakértői pályázat eredménye 2006.10.04 
A Szakiskolai Fejlesztési Program II. szakaszában (2006-2011) elvégzendő fejlesztési feladatok ellátására kírt szakértői pályázat nyertesei:

Tovább: A pályázat nyerteseinek listája »

Újra pályázható az Útravaló ösztöndíjprogram 2006.10.02 
Az Útravaló ösztöndíjprogramot működtető Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázatot hirdet az ösztöndíjprogram mind a négy alprogramja vonatkozásában.
Az esélyegyenlőség biztosítását szolgáló alprogramok keretében a hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű, családba fogadott, átmeneti nevelésbe vett, ideiglenes hatállyal elhelyezett, valamint utógondozásban vagy utógondozói ellátásban részesülő tanulók választott mentortanárukkal együtt, oktatási intézményük közreműködésével 2006. október 20-i pályázatbeadási határidővel pályázhatnak.

Tovább: Részletek »

EU-pályázat a szakiskolások mobilitásának támogatására 2006.09.25 

Az Európai Bizottság pályázatot hirdetett szakiskolások és szakmai alapképzésben részt vevő más fiatalok mobilitását előmozdító és támogató platformok és intézkedések létrehozásának és fejlesztésének támogatására.

Fejlesztési feladatok ellátására szakértői pályázat 2006.07.27 

A Nemzeti Szakképzési Intézet a Szakiskolai Fejlesztési Program II. szakaszában (2006-2011) elvégzendő fejlesztési feladatok ellátására szakértői pályázatot hirdet. A pályázatban a Szakiskolai Fejlesztési Program I. szakaszában (2003-2006) részt vett intézmények szaktanárai és szakoktatói vehetnek részt. A pályázat benyújtásának határidejét meghosszabbítottuk!

Tovább: Pályázati felhívás »
Oktatási és Kulturális Minisztérium
Szociális és Munkaügyi Minisztérium
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Tempus Közalapítvány Országos Projektvetélkedő 2009 Kamaszfesztivál
NSZFI Szakiskolai Fejlesztési Program Koordinációs Iroda, 1085 Budapest, Baross u. 52. tel: (06-1) 434-5770